Met PumpWatch als ogen en brein achter de beveiliging worden verschillende intelligente uitbreidingen mogelijk. Naast optimale veiligheid zorg je zo voor een hogere efficiëntie, verbeterde klantervaring en meer omzet.

Forecourt

Op het forecourt draait alles om safety. Er zijn brandbare stoffen en er is beweging van voertuigen en voetgangers. Niets zal je meer ontgaan.

Shop

Met deze modules heb je grip op het verkoopproces zodat alle aandacht uit kan gaan naar meer gastvrijheid en een betere klantbeleving.

Carwash

Deze modules bieden je 100% controle op je carwash business. Schadegevallen en klachten worden snel opgelost of zelfs voorkomen.

Customer

Tankstations vinden inzicht in klanten en hun gedrag steeds belangrijker. Voor extra verkoopmogelijkheden en advertising-doeleinden.

Hoofdkantoor

Op al je tankstations wil je grip hebben. Je wilt dat ze aantrekkelijk en veilig zijn voor je klanten. Je wilt ze verbeteren en beter laten presteren.

Jouw tankstation klaar voor de toekomst?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren je PumpWatch met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.

Lennart Bakker

0318 666694